Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu: Există şi riscul de faliment, riscul de depunctare, dar sperăm să nu se ajungă acolo

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a recunoscut superioritatea adversarului la finalul meciului pierdut, scor 1-3, cu Steaua şi a vorbit, de asemenea, despre situaţia îngrijorătoarea în care se găseşte formaţia pe care o pregăteşte.

243 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu: Există şi riscul de faliment, riscul de depunctare, dar sperăm să nu se ajungă acolo

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu: Există şi riscul de faliment, riscul de depunctare, dar sperăm să nu se ajungă acolo (Imagine: Cosmin Dan/ Arhiva Mediafax Foto)

”N-are rost să mă mai plâng! Am făcut o primă repriză bună, ne-am închis foarte bine, dar fotbalul se joacă 90 de minute. Am avut o lejeritate în abordarea reprizei a doua şi am pierdut. Am făcut doar improvizaţii pe linia de apărare, degeaba am avut jucători de valoare de la mijloc în sus. Brânzan a venit pe Naţional Arena s-a uitat prin tribune, pe la pătratul ăla de sus... Le-am zis celor tineri să ia nişte gazon, că s-ar putea să nu mai apuce să joace aici, e o conjunctură. Unii dintre ei chiar şi-au luat o amintire de pe gazon”, a declarat Petre Grigoraş la Dolce Sport.

TITLURILE ZILEI

Antrenorul gorjenilor şi-a dedicat o bună parte a discursului pentru a sublinia situaţia în care se află echipa sa. ”Mai sunt două săptămâni, rezistăm până la capăt, ne doare inima când vedem că o echipă care s-a bătut sus câţiva ani a ajuns într-o situaţie deplorabilă. Sperăm să se îndrepte situaţia, asta-i viaţa! Nu aş pleca sub nicio formă, aş vrea să îmi duc mandatul până la capăt, dar nu în condiţiile actuale. Există şi riscul de faliment, există riscul de depunctare, dar sperăm să nu se ajungă acolo. O echipă care îşi construieşte stadion de 20 de milioane de euro să dispară, ar fi păcat. Toţi cei care şi-au făcut stadioane s-au dus în liga a patra”, a încheiat Petre Grigoraş.

Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 8 în Liga I, cu 24 de puncte şi va evolua în etapa următoare, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici