Petre Grigoraş, demis printr-un mesaj postat pe Facebook de către primarul Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul oraşului Timişoara, a anunţat, duminică, printr-un mesaj postat pe pagina de pagina personală de Facebook, că antrenorul Petre Grigoraş, instalat pe banca tehnică a echipei ACS Poli Timişoara în luna martie, a fost demis în urma rezultatelor slabe.

505 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş, demis printr-un mesaj postat pe Facebook de către primarul Nicolae Robu

Petre Grigoraş, demis printr-un mesaj postat pe Facebook de către primarul Nicolae Robu (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

Nu este prima dată când Grigoraş este demis în acest sezon. Acesta a fost dat afară de la Târgu Mureş, după doar două meciuri de la numirea în funcţia de antrenor. Petre Grigoraş l-a înlocuit pe banca tehnică a echipei ACS Poli Timişoara pe Florin Marin.

"Domnule Grigoraş, după ce din nouă meciuri -însemnând 27 de puncte puse în joc- cu dumneavoastră pe bancă am obţinut doar cinci puncte (o victorie şi două egaluri), marcând 10 goluri şi încasând 25, trebuie să ne despărţim. Probabil e prea târziu pentru noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul "când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul" trebuie să vi se aplice şi dumneavoastră. Nu avem deocamdată soluţia de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea", a scris Nicolae Robu pe Facebook.

În acest moment, ACS Poli Timişoara are 20 de puncte şi se află la cinci puncte de locul de baraj ocupat de FC Voluntari, cu două etape înainte de finalul play-out-ului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici