Petre Grigoraş: Vreau o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor mei

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, că a trecut peste supărarea pricinuită de înfrângerea cu FC Vaslui şi că se aşteaptă ca jucătorii săi să se revanşeze în partida de duminică, din deplasare, cu Universitatea Craiova.

30 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Vreau o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor mei

Petre Grigoraş: Vreau o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor mei (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Campionatul merge înainte şi nu avem timp de lamentări. Am simţit o mare dezamăgire după meciul pierdut acasă cu FC Vaslui, dar nu ne plângem la nesfârşit deoarece vine meciul cu Universitatea Craiova, o echipă aflată la distanţă mică în spatele nostru. Am încercat să-i mobilizez pe băieţi după înfrângerea din partida cu Vaslui şi le-am transmis că au acum ocazia să-mi demonstreze că valoarea lor este alta decât cea arătată în ultima etapă. Vreau o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor mei. Ştiu că Universitatea Craiova este o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu, cel mai bun exemplu fiind victoria obţinută în faţa Braşovului, una dintre formaţiile bune ale campionatului nostru", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că îl deranjează faptul că nu poate conta pe Vali Badea şi Andrei Ionescu din cauza unor clauze contractuale.

"Şi aşa am multe absenţe din cauza accidentărilor sau suspendărilor, acum, la Craiova, mă lovesc şi de nişte clauze din contracte. Nu mi se pare normal să treci într-un contract clauză ca un jucător la care tu renunţi să nu poată evolua împotriva ta. Dacă tu renunţi la un jucător, înseamnă că nu-i mai apreciezi valoarea şi nu te mai interesează ce se întâmplă cu el", a spus Grigoraş.

Jucătorii Andrei Ionescu şi Valentin Badea nu vor juca pentru Poli Iaşi în meciul cu Universitatea Craiova de duminică, având în contracte clauze care le interzic să evolueze împotriva echipei oltene.

Partida Universitatea Craiova-Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 13.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici