Petrolul i-a achiziţionat pe fotbaliştii uruguayeni Pastorini şi Gallegos

Gruparea Petrolul Ploieşti i-a achiziţionat pe fotbaliştii uruguayeni Rodrigo Pastorini şi Sebastian Gallegos, care au semnat contracte pentru două sezoane, respectiv unul, cu opţiune de prelungire, informează site-ul oficial al clubului prahovean.

111 afișări
Imaginea articolului Petrolul i-a achiziţionat pe fotbaliştii uruguayeni Pastorini şi Gallegos

Petrolul i-a achiziţionat pe fotbaliştii uruguayeni Pastorini şi Gallegos (Imagine: Mediafax Foto)

Rodrigo Pastorini are 24 de ani şi este un jucător polivalent, iar în sistemul practicat de Petrolul poate evolua pe toate cele trei posturi din linia de mijloc, dar şi ca vârf. În trecut, acesta a mai activat la Danubio, Penarol, formaţie alături de care a câştigat titlul în Uruguay în 2013, Racing şi Wanderers Montevideo. În ediţia trecută a întrecerii interne, Pastorini a marcat 11 goluri.

Sebastian Gallegos are 22 de ani, 1,73 metri şi a evoluat ultima dată la Como, în Italia. Este un fotbalist polivalent, putând evolua atât în benzi, cât şi în spatele vârfului. Privit ca o mare speranţă a fotbalului uruguayan, Gallegos a fost internaţional de juniori, iar la Campionatul Mondial Under 17, din 2009, a fost golgheterul turneului, cu 5 reuşite în 4 meciuri.

TITLURILE ZILEI

Rodrigo Pastorini va purta numărul 23 la Petrolul Ploieşti, în timp ce Sebastian Gallegos a ales numărul 13.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici