Petrolul Ploieşti a învins ASA Târgu Mureş şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Formaţia Petrolul Ploieşti s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timişoreana după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ASA Târgu Mureş, în sferturile de finală ale competiţiei.

176 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti a învins ASA Târgu Mureş şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Petrolul Ploieşti a învins ASA Târgu Mureş şi s-a calificat în semifinalele Cupei României (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golul a fost marcat de Albin, în minutul 88, cu un şut de la aproximativ 10 metri, după ce mingea a fost respinsă iniţial de Stăncioiu.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Sepsi, Constantin, Bejan, Feussi - Gorobsov (Axente '89), Mureşan - Voiculeţ, Goga (Bumba '64), Hora - Henrique (Amauri 81). Antrenor: Cristian Pustai.

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Ipsa, Satli, Beţa - Filip, De Lucas - Nepomuceno (Mustivar '75), Albin (Peteleu '90+2), Teixeira - Tamuz (Astafei '80). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

TITLURILE ZILEI

Cartonaşe galbene: Sepsi '31, Constantin '55 / Tamuz '3, De Lucas '53

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Aurel Oniţa şi Mircea Grigoriu. Arbitru de rezervă a fost Cătălin Popa, iar observatori Marian Salomir şi Aurel Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici