Petrolul Ploieşti a învins FC Botoşani, scor 4-1, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (3-1), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

146 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti a învins FC Botoşani, scor 4-1, în Liga I

Petrolul Ploieşti a învins FC Botoşani, scor 4-1, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Mutu '2, Albin '13 şi Tamuz '16, '61. Pentru oaspeţi a înscris Batin '38.

1-0: Corner de pe dreapta executat de De Lucas, iar Mutu reia imparabil cu capul din 7-8 metri.

2-0: Acţiune pe contraatac a Petrolului, Mutu centrează din aripa stângă şi Albin reia de la 10-12 metri lateral stânga la colţul lung.

3-0: Tamuz îl presează pe portarul Lazar, reuşeşte să contreze balonul, pe care îl introduce apoi în poartă.

3-1: Centrare de pe partea stână a lui Quenten, pătruns în careu, iar Batin reia din patru metri cu capul în poartă.

4-1: Teixeira verticalizează un balon la un atac al Petrolului, Albin sare peste minge şi, venit în viteză din spate, Tamuz îl învinge pe portarul oaspeţilor de la 15 metri.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Hoban, Geraldo Alves (Satli '76), Fanchone - Marinescu, De Lucas - Teixeira (Astafei '72), Albin, Mutu - Tamuz (Nepomuceno '62). Antrenor: Răzvan Lucescu.

FC Botoşani: Lazar (Tiut '35) - Patache, Oltean, Tincu, Acsinte - Croitoru, Vaşvari - Ivanovici, Ianc (Tiron '64), Quenten - Batin. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Marinescu '51, De Lucas '77 / Batin '76

Arbitri: Ovidiu Haţegan (centru) - Adrian Ghinguleac, Florin Neacşu (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă)

Observatori: Patriţiu Abrudan, Ion Craiu

La meci au asistat aproximativ 7.500 de spectatori.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un minut de moment în memoria fostului fotbalist al echipei Petrolul, Ion Ştefănescu, care a încetat din viaţă sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici