Petrolul Ploieşti - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, în Liga I

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, în Liga I

Petrolul Ploieşti - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Geraldo '24 şi Tamuz '87.

1-0: Teixeira a executat un corner din partea dreaptă şi Geraldo a înscris cu o lovitură de cap de la nouă metri.

2-0: Tamuz a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat doi adversari şi a înscris cu un şut la colţul lung de la 14 metri.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli - Filip, De Lucas - Priso (Albin '46), Astafei (Nepomuceno '81), Teixeira - Tamuz (Ipsa '90+1). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Calancea - Dumitraş, Marc, Ichim, Slavickas - Tăbăcariu (Pavel '77), Onciu - Gheorghiu (Popadiuc '46), Ştefănescu, Chitoşcă (Margină '70) - Cîrjan. Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Astafei '36, Teixeira '66 / Ichim '14, Dumitraş '74.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Imre-Laszlo Bucsi, Alexandru Vodă (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Ionel Popa, Marin Petrache.

La partida de pe stadionul Ilie Oană au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Mircea Neşu, tatăl lui Mihai Neşu, decedat luni dimineaţă, la un spital din Oradea, unde fusese internat în stare gravă după ce a luat o doză foarte mare de medicamente.

În primele minute ale meciului, galeria Petrolului a avut scandări xenofobe, care au fost dezaprobate de restul spectatorilor prezenţi la meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici