Petrolul Ploieşti - Dinamo, scor 0-3, în Liga I

Formaţia Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I. Golurile au fost marcate de Gavrilă '28, Elhamed '30 şi Grozav '90.

256 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - Dinamo, scor 0-3, în Liga I

Petrolul Ploieşti - Dinamo, scor 0-3, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

0-1: O combinaţie pe dreapta între Fai şi Gavrilă, iar ultimul înscrie din 18 metri lateral dreapta la colţul lung.

0-2: Contraatac al lui Bunoza din jumătatea proprie, acesta îl găseşte cu o pasă ideală pe Elhamed la marginea careului de 16 metri, iar israelianul şutează din cădere în dreapta lui Pecanha.

0-3: Grozav înscrie ultimul gol al partidei, după o pasă de la Niculae.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Ipsa, Marin, Fanchone (Peteleu '46) - Satli - Nepomuceno, Kronaveter, Pastorini (Tchite '62), Astafei - Nkoyi. Antrenor: Valentin Sinescu

Dinamo: T. Marc - Fai, A. Marc, Bunoza, Filip - Grigore - Gavrilă, Elhamed (Cristescu '46), I. Şerban, Alexe (Grozav '70) - Bilinski (M. Niculae '55). Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Kronaveter '82 / Şerban '16, M. Niculae '69, T. Marc '82

Arbitri: Cătălin Popa - Alexandru Cerei, Gabriel Stroe - Cătălin Buşi, Dan Botescu - Imre Bucsi

Observatori: Corneliu Fecioru, Paul Mincu.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, între care şi 300 de fani dinamovişti.

La partida de vineri, în peluza galeriei petroliste au fost afişate mai multe bannere cu mesaje împotriva conducerii clubului.

Pe de altă parte, Petrolul Ploieşti se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru copilul lui Costel Enache. Astfel, luni va avea loc în acest scop o licitaţie a unui tricou al echipei cu semnăturile jucătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici