Petrolul Ploieşti învinsă de CFR Cluj, scor 2-1, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

302 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti învinsă de CFR Cluj, scor 2-1, în Liga I

Petrolul Ploieşti învinsă de CFR Cluj, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Golul gazdelor a fost marcat de Teixeira '54. Pentru CFR Cluj au înscris Jakolis '39 şi Tade '85.

0-1: Lovitură liberă a lui Rada din interiorul careului de 16 metri lateral stânga, Cobrea respinge şi Jakolis reia în plasă din 6 metri.

1-1: Teixeira reia din voleu de la 6 metri lateral dreapta o centrare a lui Geraldo venită din partea stângă.

1-2: Tade stabileşte scorul final după o centrare a lui Deac.

Petrolul Ploieşti: Cobrea - Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin (Nepomuceno '9, Marinescu '90), Teixeira - Nkoyi (Astafei '69). Antrenor: Răzvan Lucescu.

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru (Fl. Costea '75), Monroy - Jakolis (Da Silva '63), Tade, Deac - Guima (Ivanovski '58). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Priso '21, Teixeira '52, '81, Geraldo '81,'84, Cobrea '85 / Jakolis '12, Monroy '28, Ivanovski '66, Fl. Costea '90+4.

Cartonaşe roşii: Teixeira '81, Geraldo '84.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Mircea Orbuleţ, Daniel Mitruţi - Cătălin Popa.

Observatori: Corneliu Fecioru, Mircea Călin.

La meci au asistat aproximativ 6.500 de spectatori, între care 12 fani clujeni. În tribună s-a aflat şi tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu.

Înaintea partidei, un grup de suporteri ai Petrolului a cerut să discute cu oficialii clubului despre scoaterea din lot a lui Ovidiu Hoban după ce fotbalistul ar fi avut o altercaţie la Zagreb. Fanii au scandat la meciul cu CFR Cluj numele lui Hoban şi au cerut vehement demisia directorului sportiv Marius Nicolae.

După ce a fost eliminat, în minutul 81, Filipe Teixeira, extrem de nervos, a încercat să sară la arbitru, fiind stăpânit cu greu de Geraldo şi Gerson. După ce a ieşit de pe teren, Teixeira i-a dat tricoul arbitrului de rezervă.

După ce CFR Cluj a marcat al doilea gol, publicul a cerut echipei Petrolul să iasă de pe teren.

În minutul 86, centralul Sebastian Colţescu s-a îndreptat către asistentul Mircea Orbuleţ, care i-a spus că din tribune s-au aruncat obiecte. După ce s-a asigurat că Orbuleţ este în regulă, Colţescu le-a cerut organizatorilor să facă un apel ca publicul să nu mai arunce cu obiecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici