Petrolul - Rapid 0-0 | "Lupii galbeni" au ratat trei penalty-uri şi au avut doi oameni în plus

  • Derby-ul din Liga 2, Rapid - Petrolul, s-a terminat 0-0
  • Rapidiştii au avut doi jucători eliminaţi
  • Ploieştenii au ratat trei penalty-uri
440 afișări
Imaginea articolului Petrolul - Rapid 0-0 | "Lupii galbeni" au ratat trei penalty-uri şi au avut doi oameni în plus

Petrolul - Rapid 0-0 | "Lupii galbeni" au ratat trei penalty-uri şi au avut doi oameni în plus

Petrolul şi Rapid au terminat la egalitate, 0-0, derby-ul etapei din playoff-ul de promovare din Liga 2. Rapidiştii au rămas în 10 oameni încă din minutul 28, când Rareş Lazăr a văzut al doilea galben. Repriza secundă a adus o fază incredibilă. Trei jucători ai Petrolului au ratat un penalty. Arnăutu a executat primul, dar portarul Popa a apărat şi a luat un galben, pentru că nu a stat pe linia porţii. Căpitanul Marinescu a executat a doua oară, dar Popa a scos din nou. Arbitrul l-a eliminat, pentru că portarul nu a respectat regula nici a doua oară. În poartă a intrat Tătaru, iar Meza Colli a fost al treilea jucător al Petrolului care şi-a încercat norocul. Paraguayanul a trimis mult peste poartă. Rapid a rezistat în 9 oameni până la final, iar derby-ul a rămas fără goluri. 

"Am obţinut maxim din ce se putea obţine. Eu n-am mai trăit aşa ceva în fotbal. Arbitrul a făcut exces de zel. Ceea ce s-a întâmplat astăzi se întâmplă o dată în viaţă. Îmi felicit jucătorii", a spus antrenorul Rapidului, Dan Alexa, la finalul partidei. 
 
CLASAMENT PLAYOFF LIGA 2
 
1. UTA Arad - 25 puncte
2. Turris Turnu Măgurele - 24 puncte
3. CS Mioveni - 21 puncte
4. Rapid - 21 puncte
5. FC Argeş - 20 puncte
6. Petrolul - 20 puncte
* primele două clasate promovează, iar locul 3 joacă baraj
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici