Petrolul, Rapid şi Dinamo, sancţionate de Comisia de Disciplină a FRF

Cluburile Petrolul Ploieşti, Rapid şi Dinamo au fost sancţionate miercuri de Comisia de Disciplină a FRF cu penalităţi sportive şi interdicţii în ceea ce priveşte spectatoii în urma incidentelor provocate de fani la meciurile din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

184 afișări
Imaginea articolului Petrolul, Rapid şi Dinamo, sancţionate de Comisia de Disciplină a FRF

Petrolul, Rapid şi Dinamo, sancţionate de Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În urma incidentelor provocate de suporteri la partida din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Dinamo a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 12.000 de lei şi măsura interzicerii grupului de suporteri proprii la urmatoarele două jocuri ce se vor disputa în deplasare.

Gruparea Petrolul Ploieşti a fost sancţionată de către Comisia de Disciplină, în urma incidentelor provocate de suporteri la partida cu Rapid, cu o penalitate sportivă de 25.000 de lei şi măsura disputării unui meci de pe teren propriu fără spectatori.

FC Rapid a primit o penalitate sportivă de 10.000 lei si un joc fără spectatori în urma incidentelor de la partida disputată în deplasare cu Petrolul Ploieşti.

Comisia de Disciplină a luat de asemenea decizia de a exclude din toate competiţiile formaţia FC Vaslui pentru neîndeplinirea hotărârilor comisiei în cazul jucătorului Adrian Sălăgeanu.

Jucătorul formaţiei Oţelul Galaţi, George Miron, eliminat în partida cu FC Botoşani, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 de lei.

Tot pentru eliminări, fotbaliştii Gabriel Mureşan, de la ASA Târgu Mureş, şi Matej Bagarici, de la Concordia Chiajna, au fost sancţionaţi cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 de lei fiecare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici