Philipp Lahm se retrage din naţionala Germaniei: "Am hotărât că turneul din Brazilia va fi ultimul pentru mine"

Căpitanul naţionalei Germaniei, Philipp Lahm, a declarat că a hotărât din sezonul trecut că se va retrage din prima reprezentativă după turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, precizând că acum este momentul potrivit pentru acest lucru.

396 afișări
Imaginea articolului Philipp Lahm se retrage din naţionala Germaniei: "Am hotărât că turneul din Brazilia va fi ultimul pentru mine"

Philipp Lahm (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Acest anunţ vine la mai puţin o săptămână de când Philipp Lahm a câştigat Cupa Mondială cu naţionala Germaniei.

"Este momentul potrivit pentru mine. I-am spus deja luni lui Joachim Low că nu voi mai juca pentru echipa Germaniei. M-am gândit la această decizie de-a lungul sezonului trecut. Atunci am hotărât că CM din Brazilia va fi ultimul meu turneu. Părăsesc echipa în armonie totală şi m-am bucurat pe deplin de cei zece ani în care am jucat pentru Germania", a spus Lahm, pentru site-ul UEFA.

Anunţul lui Lahm vine la mai puţin o săptămână de când fotbalistul în vârstă de 30 de ani a câştigat Cupa Mondială cu naţionala Germaniei.

Philipp Lahm a debutat în prima reprezentativă a ţării sale în urmă cu zece ani şi a jucat până în prezent în 113 meciuri pentru Germania.

Lahm îşi va continua cariera la echipa de club, Bayern Munchen, cu care are contract până în 2018.

Philipp Lahm a debutat în prima reprezentativă a ţării sale în urmă cu zece ani şi a jucat până în prezent în 113 meciuri pentru Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici