Pilotul Formula 1 Lewis Hamilton ar putea semna cu Ferrari din 2021

Pilotul Lewis Hamilton, campion de şase ori în Formula 1, nu infirmă posibilitatea de a semna cu echipa Ferrari din sezonul 2021, după ce actuala sa înţelegerea cu Mercedes va expira.

141 afișări
Imaginea articolului Pilotul Formula 1 Lewis Hamilton ar putea semna cu Ferrari din 2021

Pilotul Lewis Hamilton nu infirmă posibilitatea de a semna cu Ferrari din 2021

Presa internaţională a scris că Hamilton ar fi avut deja o discuţie cu John Elkann, preşedintele Ferrari, însă pilotul britanic a refuzat să ofere mai multe detalii: "Ce se întâmplă în spatele uşilor închise rămâne privat", a comentat Hamilton, duminică, după ce a câştigat Marele Premiu din Abu Dhabi.

"Timp de mulţi ani, nu am luat în calcul niciodată alte opţiuni, pentru că am vrut să mergem tot înainte. Să fiu sincer, cred că ne îndreptăm spre acelaşi drum. Cred că Toto (n.r. - Toto Wolff - directorul echipei Mercedes) este în căutare de variante în ceea ce priveşte viitorul său, deci voi aştepta să văd ce va face. Iubesc locul în care mă aflu, deci clar nu va fi o decizie rapidă de a face altceva, însă mi se pare inteligent şi înţelept să stau şi să mă gândesc unde voi fi în ultima parte a carieriei mele", a mai spus Hamilton.

Lewis Hamilton i-ar putea locul lui Sebastian Vettel la Ferrari, înţelegerea germanului expirând la finalul sezonului 2020.

În 2019, Hamilton a cucerit al şaselea titlu din Formula 1 având cu doar unul mai puţin faţă de liderul Michael Schumacher.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici