Pilotul Romain Grosjean, recuperare miraculoasă după accidentul care i-a şocat pe iubitorii de Formula 1. VIDEO

  • Grosjean a făcut accident în Marele Premiu al Bahrain-ului de săptămâna trecută
  • Francezul a scăpat doar cu arsuri mâini şi la piciorul stâng
  • Formula 1 a adăugat bariere de cauciucuri pentru a preveni astfel de accidente
170 afișări
Imaginea articolului Pilotul Romain Grosjean, recuperare miraculoasă după accidentul care i-a şocat pe iubitorii de Formula 1. VIDEO

FOTO: Instagram @grosjeanromain

Romain Grosjean se recuperează miraculos după accidentul horror din Formula 1.

După ce a suferit arsuri la mâini, pilotul Haas lucrează cu greutăţi în sală şi vrea să se întoarcă în circuit cât mai repede posibil.

Grosjean a împărtăşit cu cei peste un milion de fani de pe Instagram un clip în care se antrenează cu ganterele.

Francezul a fost blocat în maşina cuprinsă de flăcări aproape jumătate de minut şi a crezut că nu va supravieţui când a intrat în parapet cu peste 200 de kilometri la oră.

Deşi face progrese incredibile, Grosjean nu va putea să participe la Marele Premiu din Abu Dhabi de weekend-ul viitor.

„Salutare tuturor! În dimineaţa aceasta am avut o alegere grea de făcut, dar nu voi lua parte la cursa din Abu Dhabi. Pentru sănătatea şi siguranţa mea, este mai bine să nu iau parte la cursa din Abu Dhabi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici