Pique, FC Barcelona: Trebuie să acceptam înfrângerea şi faptul că Real Madrid a fost mai bună

Real Madrid a cucerit Supercupa Spaniei, după ce a trecut cu 5-1 la general de Barcelona, iar dubla înfrângere suferită în faţa marilor rivali are menirea de a produce îngrijorare pe Camp Nou.

665 afișări
Imaginea articolului Pique, FC Barcelona: Trebuie să acceptam înfrângerea şi faptul că Real Madrid a fost mai bună

Pique, FC Barcelona: Trebuie să acceptam înfrângerea şi faptul că Real Madrid a fost mai bună

Recunoscut pentru faptul că spune de fiecare dată ce crede, indiferent de consecinţe, fundaşul Gerard Pique a avut un nou moment de sinceritate după înfrângerea de pe Santiago Bernabeu (0-2), iar reacţia sa îi va pune cu siguranţă pe gânduri pe fanii Barcelonei.

Internaţionalul spaniol a recunoscut că, pentru prima dată de când e la Barcelona, a simţit că echipa sa nu se poate ridica la nivelul marilor rivali.

"Nu suntem în cel mai bun moment nici ca echipă, nici clubul. Trebuie să fim cât mai uniţi pentru a merge înainte, să acceptam înfrângerea şi că Madrid a fost mai bună. Există mult loc de progres, dar în cei 9 ani de când sunt aici este prima dată când mă simt inferior faţă de Madrid. Este adevarat că abia au câstigat Liga Campionilor, dar nu cu mult timp în urmă veneam aici şi câstigam", a declarat Pique după înfrângerea cu Real.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici