Pique nu s-a răzgândit, s-a retras definitiv din naţionala Spaniei

Fundaşul catalan, Pique, a vorbit în conferinţa de presă susţinută înaintea primului meci oficial al Barcelonei în noul sezon că nu va reveni asupra deciziei de a se retrage din naţionala Spaniei.

310 afișări
Imaginea articolului Pique nu s-a răzgândit, s-a retras definitiv din naţionala Spaniei

Pique nu s-a răzgândit, s-a retras definitiv din naţionala Spaniei

Jucătorul de 31 de ani a fost întrebat de o revenire la echipa naţională a Spaniei, însă Pique şi-a susţinut încă o dată decizia luată la finalul Campionatului Mondial din Rusia: "Am vorbit cu Luis Enrique în urmă cu câteva zile. M-a sunat şi i-am spus că decizia mea a fost luată şi gândită cu mult timp înainte. A fost o perioada frumoasă din cariera mea, de care sunt foarte fericit, dar acum vreau să mă concentrez doar pe Barcelona. Mai am ani de jucat aici, la Barca, şi sper că vor fi cât mai mulţi, ani de care vreau să mă bucur".

 Dumincă, 12 august, de la ora 23:00, FC Barcelona se va duela cu Sevilla cu trofeul pe masă în Supercupa Spaniei. 

Pentru prima dată în istorie, Supercupa Spaniei se va disputa într-o altă ţară, în Maroc, la Tangier. Stadionul Ibn Batouta va găzdui întâlnirea dintre Campioana Barcelona şi câştigătoarea Cupei Spaniei, Sevilla, pe o arenă cu o capacitate ce poate ajunge până la 65.000 de locuri, inaugurată în 2011.

Va fi pentru a treia oară în ultimul deceniu când Barcelona şi Sevilla se vor lupta pentru Supercupa Spaniei. Statistic, catalanii sunt pe plus, au câştigat atât în 2010, cât şi în 2016. De altfel, formaţia blaugrana este lideră în clasamentul all-time al competiţiei, cu 12 succese, în timp ce Sevilla a câştigat o singură dată Supercupa, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici