Piţurcă a plecat de la Steaua! Becali: M-am înşelat, credeam că Piţurcă are caracter - VIDEO

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că s-a înşelat în privinţa managerului general Victor Piţurcă, despre care a crezut că are caracter.

154 afișări
Imaginea articolului Piţurcă a plecat de la Steaua! Becali: M-am înşelat, credeam că Piţurcă are caracter - VIDEO

Piţurcă a plecat de la Steaua! Becali: M-am înşelat, credeam că Piţurcă are caracter (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"M-am întâlnit cu Piţurcă şi i-am propus să vină antrenor, el mi-a spus «prima dată m-a contactat Mititelu, dar cum el nu are bani vin la Steaua». I-am spus că pot să îi dau două milioane de euro dacă echipa se califică în Liga Campionilor. A început treaba, a adus jucători şi a zis : «Eu fac tot». Celor din club le-am dat ordin: «Patronul vostru este Piţurcă» Eu nu puteam da un om afară, el putea. Eu nu puteam să mă mai bag", a relatat finanţatorul stelist.

"Vine după primul stagiu de pregătire, dă abonamente, deşi eu nu voiam acest lucru, dă jos gardurile. Eu rezolvasem problema asta, dar acum iar o să am probleme. A schimbat totul, a adus oamenii lui. În pauza dintre stagiile de pregătire mi-a zis că vrea nişte garanţii că eu nu o să critic jucătorii şi n-o să jignesc galeria. Eu mă gândeam că vrea nişte garanţii în limita banilor pe care îi are de luat, adică 2 milioane primă plus 300.000, banii lui. Mi-a zis că vrea contract pe trei ani şi că nu garantează performanţe imediate, ci abia că în anul trei ia campionatul. Am acceptat pentru că oricum mă gândeam că o să tragă la campionat şi o să-l câştige. În al doilea stagiu de pregătire i-am făcut toate poftele cu transferurile. După ce se întoarce îmi cere garanţia şi eu i-am dat un teren de 2-3 milioane. El a vrut terenul de la Şcoala Americană de 36 de milioane. Poate că nu era atât, dar 15 milioane tot costa şi mi-a zis că nu poate să mai stea, să-mi caut antrenor", a declarat Becali.

Video StirileProTV.ro

Gigi Becali a menţionat că a reuşit să-l convingă pe Victor Piţurcă să lase staful să plece la Braşov.

"M-a sunat într-o zi şi-mi spune că lasă echipa singură. Îmi spune că nu mai vrea patru hectare jumătate, ci 10 hectare. Voia şi un contract cu 5 milioane de euro clauză că dacă mai vorbesc ceva pierd cele 5 milioane şi terenul: dacă i se părea lui că am vorbit ceva, pierdeam banii. i-am spus că nu accept, iar el a zis că ne despărţim.", a spus Gigi Becali

"Nu am vrut să mă mai cert cu lumea. I-am zis să lase staful să meargă la Braşov şi până la urmă l-am convins. I-am făcut o ultimă propunere, 50.000 pe lună, sunt 1.500 de euro pe zi. Alţii câştigă atât într-un an. Plus două milioane primă de Liga Campionilor. Piţurcă a refuzat. S-a dus dimineaţă la club, şi-a strâns lucrurile împreună cu staful şi a plecat. S-a întâlnit cu echipa şi le-a zis că «Patronul vă va aduce alt antrenor». M-au sunat şefii galeriei şi m-au chemat să vorbim. Le-am spus şi lor aceleaşi lucruri. Nu am vrut să mai las garanţii. Eu la mine acasă am linişte şi o să fie şi la stadion. Dacă suporterii nu se comportă civilizat nu vor mai intra. M-am înşelat, eu credeam că Piţurcă are caracter. M-am dus singur la stadion ca să le demonstrez că nu mi-e frică de nimeni", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici