Piţurcă: Nu renunţ până nu văd altă echipă la Craiova sau până nu plăteşte Mititelu

Fostul manager general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, vineri, după decizia Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor prin care Adrian Mititelu trebuie să îi plătească aproape şapte milioane de euro, că nu va renunţa până când nu îşi va primi banii cuveniţi.

14 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Nu renunţ până nu văd altă echipă la Craiova sau până nu plăteşte Mititelu

Piţurcă: Nu renunţ până nu văd altă echipă la Craiova sau până nu plăteşte Mititelu (Imagine: Costantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Suporterii din Craiova trebuie să aibă o altă echipă care să se numească tot Universitatea Craiova. La Craiova va reveni vechea echipă, pentru că acest om nu are cum să reziste, că nu are bani să plătească. Nu renunţ până nu văd altă echipă la Craiova, dacă nu, să plătească, că e patron. În două luni trebuie să plătească", a spus Victor Piţurcă, la Sport.ro.

Victor Piţurcă a afirmat că el nu doreşte decât să îşi primească banii stipulaţi în contractul cu Universitatea Craiova şi a precizat că nu cerşeşte bani de la Adrian Mititelu.

"Mititelu are să îmi dea acei bani. Eu nu cerşesc, pentru că eu nu m-am dus la Adrian Mititelu să îi iau banii. Am început munca la Craiova cu proprii mei bani. El era în prăpastie din momentul în care m-am dus eu. M-am dus numai cu intenţii bune. Nu mă interesează acest derbedeu pe mine, care a făcut plângere penală împotriva mea. Acest derbedeu a vrut să mă escrocheze, să îmi ia banii pe care i-am băgat eu. M-a dat afară, a adus bodyguarzii când am vrut să mă duc la muncă. Pentru mine, Mititelu este un escroc, un bandit şi un prost în acelaşi timp. El trebuie să plătească ce şi-a asumat prin contract, dacă nu să se desfiinţeze", a completat Piţurcă.

Fostul selecţioner a adăugat că nu s-ar fi ajuns în această situaţie dacă Adrian Mititelu şi-ar fi respectat obligaţiile asumate în contract.

"Toată lumea trebuie să recunoască că Universitatea Craiova era pe o pantă ascendentă, chiar dacă am pierdut acele jocuri acasă. Alta era situaţia Craiovei în clipa de faţă dacă Mititelu aducea banii pe care i-a asumat în contract. Eu sunt vinovat de ce i se întâmplă lui Mititelu acum? De ce Gargarov şi Wobay au plecat de la Craiova?", a menţionat Piţurcă.

Victor Piţurcă nu doreşte ca antrenorii din România să mai fie batjocoriţi de către patronii din Liga I.

"Eu, ca antrenor, cu aceşti patroni deveniţi peste noapte patroni, îmi iau măsuri să nu fiu umilit ca 90 la sută dintre antrenori. Dacă patronii îşi doresc să lucreze cu mine în condiţiile pe care le vreau eu, normale, profesioniste, nu îi opreşte nimeni. Tagma asta a antrenorilor chiar aşa a ajuns, să fie terfelită de toţi patronii de doi lei, care au ajuns peste noapte să fie schimbaţi după două-trei luni prin tot felul de chichiţe", a subliniat Piţurcă.

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, vineri, că gruparea Universitatea Craiova trebuie să plătească 6.964.893 euro antrenorului Victor Piţurcă pentru rezilierea unilaterală a contractului, au informat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici