Piţurcă s-a întâlnit cu primarul Craiovei şi cu Neţoiu. Fostul acţionar susţine proiectul unei noi echipe la Craiova

Fostul antrenor al Universităţii Craiova Victor Piţurcă şi fostul preşedinte al clubului Silvian Cristescu s-au întâlnit, joi la prânz, la Bistro Sofia din centrul oraşului, cu primarul delegat Marinică Dincă, cei trei discutând aproximativ o oră şi jumătate.

145 afișări
Imaginea articolului Piţurcă s-a întâlnit cu primarul Craiovei şi cu Neţoiu. Fostul acţionar susţine proiectul unei noi echipe la Craiova

Piţurcă s-a întâlnit cu primarul Craiovei şi cu Neţoiu. Fostul acţionar susţine proiectul unei noi echipe la Craiova (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

La ieşirea din local, niciunul nu a dorit să comenteze pe marginea discuţiilor.

Apoi, Piţurcă s-a întâlnit cu fostul acţionar al clubului Gheorghe Neţoiu şi cu fostul primar Antonie Solomon, la Casa Zamfirescu, din Craiova.

"Voi susţine cu tot ce e nevoie proiectul lui Victor Piţurcă, cu tot ce e nevoie, fie că e nevoie de jucători sau bani. Nu vreau nicio funcţie oficială la noua echipă. Lui Mititelu îi transmit să lase echipa, să plece pentru că nu e a lui, e a oraşului, a Olteniei. În iarnă când am spus că va retrograda nu m-a crezut, uite că timpul mi-a dat dreptate. Vreau să-i transmit că tricoul cu «sunt mândru că sunt oltean» pe care mi l-a dat în urmă cu opt ani îl port cu mare cinste", a declarat Neţoiu.

La începutul acestui an, Victor Piţurcă a fost demis din funcţia de manager general al Universităţii Craiova în urma neînţelegerilor financiare cu patronul Adrian Mititelu. Fostul selecţioner a promis atunci că va încerca să formeze o altă echipă la Craiova împreună cu autorăţile locale şi cu oameni de afaceri din oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici