Piţurcă: Şansele să plec după meciul cu Grecia la o echipă din Golf sunt sub 1 la sută

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că şansele de a pleca de la naţionala României la o echipă din Golf, după meciul cu Grecia, din preliminariile Euro-2016, sunt sub unu la sută.

144 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Şansele să plec după meciul cu Grecia la o echipă din Golf sunt sub 1 la sută

Piţurcă: Şansele să plec după meciul cu Grecia la o echipă din Golf sunt sub 1 la sută (Imagine: Cristina Nichituş/Mediafax Foto)

"Şansele ca eu să plec acum sau după meciul cu Grecia la o echipă dn Golf sunt sub unu la sută. Nu e nimic serios, nu am vorbit cu niciun oficial de la niciun club. Sunt doar speculaţii tot ce a apărut. M-a sunat de trei patru ori un domn din România şi atât", a declarat Piţurcă.

Întrebat dacă este tentat de o astfel de ofertă, Piţurcă a răspuns: "Depinde. Acum vorbim despre pielea ursului din pădure".

El a mai spus că jucătorii au glumit pe seama lui, în legătură cu această ofertă: "Am glumit cu băieţii. Sau ei cu mine. Mi-au zis: «Bravo, nea Piţi, mergeţi pe blat aşa»".

TITLURILE ZILEI

Presa sportivă a vehiculat că selecţionerul Victor Piţurcă ar urma să preia, după meciul cu Grecia, echipa saudită Al Ittihad.

Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici