Plângere la UEFA după incidentele de la meciul Ajax-Getafe de seara trecută

  • Preşedintele clubului Getafe, Angel Torres, a anunţat că va depune plângere la UEFA după evenimentele petrecute în timpul partidei cu Ajax Amsterdam din Europa League
  • Oficialul a spus că familiile jucătorilor au fost lovite.
  • Deşi partida s-a terminat cu victoria lui Ajax, scor 2-1, Getafe a obţinut calificarea, după ce în tur s-a impus cu 2-0.
180 afișări
Imaginea articolului Plângere la UEFA după incidentele de la meciul Ajax-Getafe de seara trecută

Plăngere la UEFA după incidentele de la meciul Ajax-Getafe de seara trecută

În timpul meciului dintre Getafe şi Amsterdam din Europa League, familiile jucătorilor au fost lovite cu diverse obiecte, iar antrenorul Erik ten Hag a stârnit un conflict cu tehnicianul lui Getafe.

„Le-am oferit o lecţie, nu doar de fotbal, ci şi de educaţie şi respect. Antrenorul lui Ajax a început să provoace înainte de începerea partidei. Trebuie să ştim să pierdem. Familiile jucătorilor au fost lovite cu sticle de bere şi cu alte lucruri. Vom depunde o plângere la UEFA pentru că nu este posibil aşa ceva”, a spus Angel Torres, preşedintele clubului Getafe, potrivit MARCA.

Chiar şi antrenorii celor două formaţii au intrat în conflict. Totul a început cu o intrare dură a lui Daley Blind asupra unui jucător al lui Getafe. Spaniolii au sărit la fundaşul olandez, ceea ce l-a făcut pe antrenorul Erik ten Hag să îşi iasă din minţi.

Jose Bordalas şi ten Hag au sărit unul la celălalt, iar arbitrii au intervenit pentru a-i despărţi. Ambii tehnicieni au văzut cartonaşul galben.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici