Platini: Ribery e un candidat serios la Balonul de Aur

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, vineri, că fotbalistul formaţiei Bayern Munchen, Franck Ribery, este un "candidat serios" la câştigarea Balonului de Aur, care va fi decernat în ianuarie.

108 afișări
Imaginea articolului Platini: Ribery e un candidat serios la Balonul de Aur

Franck Ribery (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ribéry este un candidat serios pentru Balonul de Aur. El a fost desemnat în august cel ami bun jucător UEFA de către 54 de jurnalişti europeni, dar votul la Balonul de Aur este diferit. Acum doi ani Iniesta a fost ales cel mai bun jucător UEFA, dar Messi a câştigat Balonul de Aur. Ribery a marcat două goluri în meciul Franţei cu Belarus, dar Messi şi Ronaldo au înscris câte trei goluri în Liga Campionilor în această săptămână. Vom vedea ce va fi", a declarat Platini.

Pe de altă parte, Platini a făcut referire şi la faptul că Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro pentru achiziţionarea galezului Gareth Bale: "Dacă echipele au bani, nu văd nicio problemă. Mă pot gândi că e cam scump, dar dacă Real ar fi achiziţionat trei jucători cu 30 de milioane de euro, s-ar fi vorbit mai puţin. În calitate de preşedinte al UEFA, eu trebuie să văd dacă Real are aceşti bani. Mai demult transferul lui Maradona pentru cinci milioane a făcut valuri, cel al lui Zidane a fost foarte mare, al lui Cristiano Ronaldo la fel".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici