Ploaia a schimbat programul de la Indian Wells. Când joacă Simona Halep

Simona Halep, favorita principală a turneului de la Indian Wells, se va duela pentru un loc în optimi cu Caroline Dolehide (SUA, 165 WTA),scrie prosport.ro.

4604 afișări
Imaginea articolului Ploaia a schimbat programul de la Indian Wells. Când joacă Simona Halep

Ploaia a schimbat programul de la Indian Wells. Când joacă Simona Halep

Simona Halep, locul 1 WTA, va evolua în jurul orei 01.00, în noaptea de duminică spre luni, cu jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, beneficiară a unui wild card. Ele ar fi trebuit să se dueleze în jurul miezului nopţii, dar ploaia le-a dat planurile peste cap organizatorilor.

În funcţie de cum evoluează primele trei partide, Petra Kvitova - Amanda Anisimova (20:00), Novak Djokovic - Taro Daniel şi Roger Federer Federico Delbonis (suspendat la 6-3, 2-2 din cauza ploii), ora de începere a meciului Simona Halep - Caroline Dolehide poate suferi mici modificări.

TITLURILE ZILEI

Halep şi Dolehide se vor confrunta în premieră, scrie prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici