Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi, din play-out-ul Ligii I Betano, se joacă azi

Dan Alexa are şansa de a scăpa din zona roşie, dacă obţine un succes la Iaşi. De asemenea, scaunul lui Flavius Stoican se clatină, iar plecarea antrenorului din Copou pare iminentă. Ieşenii speră să pună punct seriei negre de pe teren propriu în meciul de sâmbătă, cu Dunărea Călăraşi.

55 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi, din play-out-ul Ligii I Betano, se joacă azi

Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi, din play-out-ul Ligii I Betano, se joacă azi

Fără succes în ultimele patru runde şi având în spate o serie incredibilă de trei luni fără victorie pe propriul teren (ultimul succes datează din 10 februarie), echipa lui Flavius Stoican este obligată să câştige disputa cu Dunărea pentru a nu-şi complica şi mai mult situaţia.

Antrenorul Flavius Stoican a admis că în cazul unui succes echipa sa şi-ar asigura într-o mare măsură liniştea pentru ultima parte a campionatului. ”Ne aşteaptă o partidă dificilă, pe care trebuie să o câştigăm. Chiar dacă ei vin după o victorie în faţa celor de la Dinamo, jucăm pe teren propriu şi trebuie să facem totul pentru a lua cele trei puncte. Dacă vom câştiga acest meci, ne vom asigura într-o mare proporţie o linişte pentru partidele viitoare. Sper ca jucătorii să fie conştienţi de importanţa acestui meci”, a declarat Flavius Stoican.

Întrebat cum comentează afirmaţia primarului Mihai Chirica legată de o posibilă schimbare a sa din funcţie, Stoican a precizat că este mulţumit de munca pe care a depus-o în Copou şi că fiecare este liber să-şi exprime o opinie: ”Fiecare om are o opinie, dar eu sunt mulţumit de ceea ce am realizat la această echipă. Indiferent de problemele pe care le-am avut, am luptat până în ultima etapă pentru un loc în play-off. Am suferit în play-out, pentru că nu este uşor să-i faci pe jucători să înţeleagă că a început un alt campionat. Eu am avut o discuţie cu preşedintele şi cu membrii Comitetului Director, care mi-au dat asigurări că voi continua. Mi s-a părut exagerat ce s-a scris înainte de meciul de la Voluntari. Mai avem 3 săptămâni, apoi vom trage linie. Este important ca acest club să continue pe aceeaşi linie, cu gânduri mari de performanţă, dar să vedem şi cu ce ajutăm acest club, pentru că are nevoie de susţinere financiară din toate părţile”.

Clasament playout

Gaz Metan - 38p.
Dinamo - 37p.
Botoşani - 29p.
Poli Iaşi - 25p.
Voluntari - 23p.
Dunărea Călăraşi - 21p.
Hermannstadt - 19p.
Concordia Chiajna 16p.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici