Poliţia din Brazilia nu a găsit dovezi incriminatorii în cazul în care Neymar este acuzat de viol

Poliţia a încheiat cazul fotbalistului Neymar referitor la acuzaţiile de viol, după ce nu s-au găsit dovezi incriminatorii.

103 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Brazilia nu a găsit dovezi incriminatorii în cazul în care Neymar este acuzat de viol

Poliţia din Brazilia nu a găsit dovezi incriminatorii în cazul în care Neymar este acuzat de viol

Departamentul de poliţie din Sao Paulo va trimite marţi deciziile procurorilor care vor avea la dispoziţie 15 zile pentru a soluţiona cazul, a declarat, potrivit The Guardian, purtătorul de cuvânt al Tribunalului din Sao Paulo. Ulterior, un judecător va oferi sentinţa finală.

Cercetarea a demarat după ce modelul din Brazilia, Najila Trindade Mendes de Sousa, a pretins că fotbalistul lui Paris Saint Germain a atacat-o într-un hotel din Paris, în luna mai. Neymar a negat vehement acuzaţiile, susţinând că este doar o încercare a tinerei de a obţine bani de la el şi că relaţia dintre el şi modelul brazilian a fost consimţită.

Pentru a-şi demonstra nevinovăţia, în luna iunie, Neymar a făcut publice o serie de fotografii care înfăţişau discuţiile purtate de cei doi pe WhatsApp şi, de asemenea, fotografii în care apare alături de Trindade.

Neymar a ajuns la Paris Saint Germain de la Barcelona, în urma celui mai scump transfer din istorie, în valoare de 222 de milioane de euro, însă vedeta brazilianîşi doreşte să ajungă din nou în formaţia catalană, conform presei internaţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici