Ponta i-a invitat pe toţi premierii prezenţi la Bucureşti să vină la meciul Steaua-Schalke

Premierul Victor Ponta i-a invitat la Arena Naţională pe prim-miniştrii veniţi la Bucureşti, pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est, pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua şi Schalke 04, până în prezent confirmând premierii din Albania, Muntenegru şi Macedonia.

259 afișări
Imaginea articolului Ponta i-a invitat pe toţi premierii prezenţi la Bucureşti să vină la meciul Steaua-Schalke

Ponta i-a invitat pe toţi premierii prezenţi la Bucureşti să vină la meciul Steaua-Schalke (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

Victor Ponta a confirmat că i-a invitat la Arena Naţională pe prim-miniştrii veniţi la Bucureşti, pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est, pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua şi Schalke 04, spunând: "Seara îi duc la meci !".

"Invitaţia a fost adresată de premierul Ponta tuturor prim-miniştrilor care au posibilitatea să rămână şi marţi seara în Bucureşti şi să asiste la meci. Până acum, au confirmat că vor veni la stadion premierii din Albania, Muntenegru şi Macedonia", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Partida Steaua - Schalke 04, contând pentru etapa a cincea a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici