Ponta, Liviu Dragnea şi 10 oficiali ai cluburilor au fost la şedinţă cu Gino Iorgulescu. Adversarul lui Dragomir: "Să vedem dacă o să câştig"

Gino Iorgulescu şi-a făcut ultimul "antrenament", înainte de meciul decisiv pe care-l are joi cu Dragomir. Fostul jucător s-a întâlnit la un hotel cu mai mulţi conducători de cluburi, dar şi cu Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD, şi cu premierul Victor Ponta.

903 afișări
Imaginea articolului Ponta, Liviu Dragnea şi 10 oficiali ai cluburilor au fost la şedinţă cu Gino Iorgulescu. Adversarul lui Dragomir: "Să vedem dacă o să câştig"

Gino Iorgulescu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Unul dintre preşedinţii care au participat la şedinţa de dinainte de alegerile pentru şefia LPF a dezvăluit că, alături de Liviu Dragnea, la întâlnire a participat şi premierul Victor Ponta. Pe lângă cei doi, la întâlnire au mai fost reprezentanţii cluburilor Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Ceahlăul, Oţelul Galaţi, Petrolul, FC Vaslui, Astra, FC Botoşani şi Viitorul.

Imediat după ce Gino Iorgulescu şi-a anunţat candidatura, Dumitru Dragomir a declarat că se teme de implicarea politicului. Fostul preşedinte al lui FC Naţional are sprijinul lui Victor Ponta, care şi-a desemnat omul de încredere să se ocupe de probleme şefiei Ligii. Mai ales că experienţa lui Dragnea în alegeri nu este de neglijat.

Acesta s-a ocupat de campania pentru alegerile parlamentare din 2008 şi cea pentru referendumul din 2012. Ultima i-a adus însă şi un dosar penal. Omul de afaceri este anchetat de DNA pentru fraudarea referendumului din 29 iulie 2012.

Citeşte mai multe despre întâlnirea de dinainte de alegerile pentru şefia LPF pe www.prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici