Popescu către Dragomir: Trebuia să mă sune să-mi spună: "Gică, nu candida că ne strici planurile!"

Fostul internaţional Gheorghe Popescu i-a transmis, miercuri, preşedintelui LPF Dumitru Dragomir că este "băiat deştept" indifernent dacă îşi depune sau nu candidatura la preşedinţia FRF.

13 afișări
Imaginea articolului Popescu către Dragomir: Trebuia să mă sune să-mi spună: "Gică, nu candida că ne strici planurile!"

Popescu către Dragomir: Trebuia să mă sune să-mi spună: "Gică, nu candida că ne strici planurile!" (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Referitor la domnul Dragomir, care a spus că dacă nu aş candida sunt băiat deştept, aş vrea să-i spun dânsului că sunt băiat deştept indiferent de situaţie, chiar dacă aş fi candidat. Domnul Dragomir ar fi trebuit să aibă bărbăţia necesară să mă fi sunat să-mi spună: «Gică, nu te prezenta la aceste alegeri că ne strici apele». Ar fi fost o abordare bărbătească pe care aş fi înţeles-o. Nu apărând în public şi dându-mi mie sfaturi. Pentru că nu este persoana în măsură să facă astfel de remarci", a precizat Popescu.

Ce să învăţ de la Mircea Sandu

"Domnul Dragomir m-a sfătuit să stau trei ani lângă Mircea Sandu şi să învăţ. Ce ar trebui să învăţ? Cum să dau cea mai aberantă hotărâre din istoria fotbalului românesc, cum că un contract de muncă se poate modifica unilateral? Să învăţ cum să joc ping-pong cu comisiile? Asta ar trebui să învăţ? Ceea ce nu se înţelege este că FRF trebuie condusă ca orice societate comercială care trebuie să facă profit. E o altă formă de management ce propun eu. Nu pot să merg trei ani lângă cineva care are o formă de management paralelă cu a mea. Cu tot respectul pentru cum ne reprezintă în exterior, trebuie să spun că fotbalul românesc este în colaps", a explicat Gheorghe Popescu.

Gheorghe Popescu a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu va candida la alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF, "în semn de protest faţă de tot ceea ce se petrece în fotbalul românesc", dar şi pentru că data de organizare a alegerilor a fost devansată pentru 25 ianuarie. Gheorghe Popescu a candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal la alegerile din 2005 şi a pierdut în faţa lui Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici