Portarul Alexandru Cruceru, în comă după un meci de baraj pentru promovarea în Liga III

Portarul echipei Posada Perişani, Alexandru Cruceru (28 de ani), se află în comă, el prăbuşindu-se pe teren, miercuri, la Rovinari, la un meci cu Apă Craiova, din barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

383 afișări
Imaginea articolului Portarul Alexandru Cruceru, în comă după un meci de baraj pentru promovarea în Liga III

Portarul Alexandru Cruceru, în comă după un meci de baraj pentru promovarea în Liga III (Imagine: Shutterstock)

În minutul 120 al barajului Apă Craiova - Posadam, scor 3-2, Cruceru s-a prăbuşit brusc pe teren, meciul fiind întrerupt 20 de minute, cât timp portarul Posadei a primit îngrijiri. Jucătorul a fost trimis la spitalul din Târgu Jiu, unde seara şi-a revenit. Joi însă, Cruceru a intrat din nou în comă, fiind transportat la Bucureşti, informează liga2.prosport.ro.

"Starea lui este critică, a intrat din nou în comă. Delegatul echipei l-a însoţit în Capitală, am vorbit cu el şi mi-a spus că nu mai recunoştea pe nimeni, nici pe sora lui. Ne rugăm pentru viaţa lui", a declarat primarul din Perişani, Ion Sandu.

Antrenorul vâlcenilor, Costel Gaiţă, a fost primul care a ajuns la jucător miercuri şi l-a întors cu faţa în jos, evitând ca portarul să îşi înghită limba. "Era ultimul minut al prelungirilor şi i-am spus să urce în atac, dar mi-a zis că nu mai poate şi imediat l-am văzut prăbuşindu-se, am fugit imediat spre el şi i-am acordat primul îngrijiri, l-am întors cu faţa în jos, să nu îşi înghită limba. El este credincios, ţine post miercurea şi vinerea, nu a mâncat şi de la căldură a făcut hipoglicemie şi i-a venit rău. Sperăm să îşi revină şi să fie bine", a explicat Gaiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici