Portarul echipei Juventus, victima lui Cristiano Ronaldo la antrenamente. "Mă simt puternic"

  • Cristiano Ronaldo a postat pe site-urile de socializare un clip video în care arată cum îşi îmbunătăţeşte şuturile la poartă
  • Atacantul echipei Juventus a revenit la antrenamente de aproximativ două săptămâni
  • Serie A, campionatul din Italia, se reia începând cu 20 iunie
171 afișări
Imaginea articolului Portarul echipei Juventus, victima lui Cristiano Ronaldo la antrenamente. "Mă simt puternic"

Portarul echipei Juventus, victima lui Cristiano Ronaldo la antrenamente. "Mă simt puternic"

Cristiano Ronaldo a întors toate privirile la antrenamente. Portughezul de 35 de ani a postat un clip video pe site-urile de socializare în care arată cum se pregăteşte pentru reluarea competiţiilor sportive. Carlo Pinsoglio, portarul de rezervă al echipei Juventus, a fost victima starului lusitan. Ronaldo a exersat şutul la poartă, iar goalkeeper-ul italian a fost nevoit să apere. 

Clipul video a strâns în doar 20 de ore peste 6 milioane de vizualizări. Serie A, care a fost suspendat pe 9 martie, după meciul câştigat de Juventus cu Inter Milano, scor 2-0., se va relua începând cu 20 iunie cu restanţele din etapa 25, Atalanta – Sassuolo, Inter – Sampdoria, AC Torino – Parma şi Verona – Cagliari.

"Antrenează-te până la perfecţiune. Mă simt puternic", a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Practice to perfection 🎯⚽️ with @carlopinsoglio 👊🏻 Feeling stronger💪🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

May 30, 2020 at 9:35am PDT

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici