VIDEO | Manuel Neuer, portarul lui Bayern, filmat cântând o melodie nazistă în Croaţia. Cum îl apără impresarul

  • Manuel Neuer apare într-un clip controversat filmat în timp ce se afla în vacanţă în Croaţia
  • Neuer cântă o melodie care face referire la o zonă din Bosnia capturată de naţionaliştii croaţi în anii 90
  • Impresarul lui Neuer a declarat că portarul lui Bayern nu ştia ce cântă
244 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Manuel Neuer, portarul lui Bayern, filmat cântând o melodie nazistă în Croaţia. Cum îl apără impresarul

Mediafax FOTO

Manuel Neuer, portarul naţionalei Germaniei şi al lui Bayern Munchen, este în mijlocul unei controverse. El a fost filmat în timp ce cânta o melodie a croaţilor naţionalişti în timp ce se afla în vacanţă în această ţară. Versurile melodiei cântate de Neuer fac referire la o zona din Bosnia şi Herzegovina cucerită de naţionaliştii croaţi în anii 90. 
 
Melodia a fost compusă în 1998 de Marko Perkovic, cel care a fost acuzat că este simpatizant al regimului nazist Ustasha din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, vinovat de moartea a peste 100.000 de persoane.
 
Impresarul lui Neuer îi ia apărarea şi spune că nu se ştie daca Neuer înţelegea tot ce cânta. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici