Portugalia U21 s-a calificat în finala Campionatului european de tineret

Reprezentativa de tineret a Portugaliei a reuşit joi seara să se califice în finala Campionatului European U21 de fotbal masculin, după ce a învins, la limită, cu ajutorul unui autogol, reprezentativa similară a Spaniei.

218 afișări
Imaginea articolului Portugalia U21 s-a calificat în finala Campionatului european de tineret

FOTO: Facebook UEFA Under-21 Championship

Desfăşurată la Maribor, în Slovenia, cu un număr de spectatori limitat, prima semifinală a Campionatului European Under 21, dintre Portugalia U21 şi Spania U21 a avut nevoie de un autogol care să decidă prima finalistă a ediţiei.

Cele mai mari ocazii le-au aparţinut spaniolilor, care au şi şutat în bară, în minutul 47, prin Marc Cucurella.

Autogolul fatidic a fost marcat de Jorge Cuenca, în minutul 80, după o învălmăşeală în careul spaniol.

Portugalia va întâlni în finală câştigătoarea celeilalte semifinale, dintre Olanda şi Germania, ce are loc joi seara, de la ora 22.00, pe MOL Arena Sosto, din Székesfehérvár, Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici