Porumboiu: Lopez Caro este un impostor, dacă i-aş da milionul ar scrie pe fruntea mea "prost"

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, că tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro este un "impostor" şi că nu-i va plăti acestuia clauza de reziliere a contractului de un milion de euro, preferând să-i achite cel mai mare salariu din România, chiar dacă va aduce şi alţi antrenori.

44 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Lopez Caro este un impostor, dacă i-aş da milionul ar scrie pe fruntea mea "prost"

Porumboiu: Lopez Caro este un impostor, dacă i-aş da milionul ar scrie pe fruntea mea "prost" (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Adrian Porumboiu a explicat că Lopez Caro a dat dovadă de lipsă de respect, după ce a modificat programul echipei, introducând câte două antrenamente miercuri şi joi, deşi iniţial îi anunţase pe jucători că vor fi liberi, iar unii dintre ei îşi cumpăraseră bilete pentru a merge acasă.

"Luni seară am avut o şedinţă la care au participat 6-7 persoane şi în care am discutat ce avem de făcut. I-am cerut antrenorului spaniol să-mi arate programul de pregătire şi am văzut că jucătorii aveau liber miercuri şi joi. După o zi am văzut programul modificat, miercuri două antrenamente, joi două antrenamente, în condiţiile în care jucătorii şi-au luat bilete pentru a pleca acasă. Am spus că nu este corect. Nu acesta este programul. Unde este respectul când el anulează ce am stabilit noi în şedinţă?", a menţionat Porumboiu la Sport.ro.

TITLURILE ZILEI

Finanţatorul a precizat că atitudinea tehnicianului spaniol este doar o diversiune, acesta intervenind pe lângă un fost ministru al Justiţiei, pentru ca acesta să constate că i se îngrădeşte dreptul la muncă: "Vă spun eu despre ce este vorba, este o diversiune ordinară. Lopez Caro a intervenit la Bucureşti pe lângă un fost ministru al Justiţiei, pe motiv că i se îngrădeşte dreptul de a munci. Pentru mine Lopez Caro nu este antrenor, este un impostor. Să trimiţi un fost ministru al Justiţiei la Vaslui, să vorbeşti cu avocaţi din Vaslui şi să mergi la notar, după ce chiar el a stabilit ca jucătorii să aibă liber miercuri şi joi...".

Adrian Porumboiu a adăugat că el a fost cel care a introdus clauza de reziliere în valoare de un milion de euro în favoarea tehnicianului spaniol, dar că acesta nu va pleca cu aceşti bani de la FC Vaslui, aşa cum îşi doreşte de fapt. "Are cel mai mare salariu din România, are toate condiţiile din lumea asta şi acum ce vrea să facă, cheamă avocaţi? I s-a pus la dispoziţie tot, l-a adus şi pe fiul său de 18 ani, e nutriţionistul echipei, dar nu ştie nimic despre meseria asta. Eu am pus clauza de un milion de euro, dar dacă i-aş da milionul, ar scrie pe fruntea mea «prost», nu se poate", a precizat oficialul echipei din Moldova.

Oficialul vasluian a precizat că a realizat ce fel de om este Lopez Caro în momentul în care acesta i-a cerut să excludă din lot cinci jucători, printre aceştia fiind Wesley, Lucian Sânmărtean şi Raul Costin. "Când mi-a spus să-i scot pe cei cinci, mi-am dat seama că am în faţă un om care nu este corect. Păi cum să scot astfel de jucători din lot? Mă simt tâlhărit, nu furat. Când vrei să faci lucrurile astea, să-mi scoţi cinci jucători din lot şi ce să-mi aduci în loc, să-mi aduci alte trompete, ca cele pe care le-a adus? Toţi jucătorii pe care i-a adus nu sunt nici de FC Crevedia", a precizat finanţatorul clubului din Vaslui.

Potrivit lui Porumboiu, până vineri, la FC Vaslui vor mai veni unul sau mai mulţi antrenori în staful tehnic: "Lopez Caro este antrenor, dar vom întări lotul tehnic şi vom mai aduce unul sau doi tehnicieni. Nici Lopez Caro, niciun regulament din lume nu ne interzice să mai aducem antrenori la echipă".

FC Vaslui a obţinut doar cinci puncte în primele şase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

Jucătorii echipei FC Vaslui, cu două excepţii, au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă, potrivit antrenorului Lopez Caro. Tehnicianul a declarat, miercuri, la Sport.ro, că nu va renunţa sub nicio formă la postul său de antrenor principal al formaţiei moldovene, indiferent de presiunile care se vor exercita asupra sa, şi că doreşte să fie lăsat să-şi facă meseria. Tehnicianul spaniol a adăugat că nu se simte trădat de jucători, chiar dacă aceştia nu s-au prezentat la antrenamentul de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici