Porumboiu: Penaltiul a fost inventat, e dezamăgire mare

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marţi, că penaltiul acordat Gloriei Bistriţa, în meciul din etapa a XXVI-a a Ligii I, scor 1-1, a fost unul "inventat", precizând că remiza înregistrată marţi este "o mare dezamăgire".

20 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Penaltiul a fost inventat, e dezamăgire mare

Porumboiu: Penaltiul a fost inventat, e dezamăgire mare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E dezamăgire mare, ne-am propus victoria şi am ratat ocazii mari. A fost un penalti inventat, nu poţi da 11 metri la o asemenea fază banală. Practic, penaltiul l-a dat asistentul. Nu ştiu, n-avem voie să urcăm mai sus? Ce le-oi fi făcut la arbitri?", a spus Adrian Porumboiu.

La rândul său, antrenorul secund al echipei FC Vaslui, Dorin Zotincă, a precizat că formaţia sa a pierdut două puncte. "A fost un meci frumos şi interesant, dar în care noi am pierdut două puncte. Ne-am creat destule ocazii, dar nu am marcat decât o dată. A fost apoi acea fază ciudată a penaltiului, care eu cred că nu a fost şi s-a terminat egal. Gloria este o echipă bună, dar nu ne gândeam decât la victorie, care ar fi fost foarte importantă", a spus tehnicianul.

TITLURILE ZILEI

De cealaltă parte, antrenorul echipei Gloria, Nicolae Manea, a precizat că formaţia sa a obţinut un punct "prin muncă şi dăruire". "Am avut absenţe notabile în primul 11, dar cei care i-au înlocuit şi-au făcut datoria cu prisosinţă şi am obţinut un rezultat bun. Acest punct a fost obţinut prin muncă şi dăruire. Este bine că nu am pierdut. Orice punct câştigat ne îndepărtează de zona fierbinte. La pauză le-am spus băieţilor că este păcat să pierdem acest joc, fiindcă nu au fost cu nimic mai buni ca noi. I-am surprins pe adversari prin angajament şi presing. Eu zic că a fost penalti clar, dar nu ştiu dacă a fost ofsaid la golul lui Keita", a spus Manea.

Preşedintele grupării Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a menţionat că rezultatul este echitabil şi că jocul echipei dă speranţe pentru "perioada următoare": "Echipa a început să joace, am luat patru puncte în ultimele două meciuri, lucru care ne dă speranţe pentru perioada următoare. Este un rezultat echitabil. Un punct bun pentru noi".

Mijlocaşul Liviu Băjenaru, marcatorul golului echipei Gloria, din penalti, a menţionat că este mulţumit de rezultat. "Cu toţii am dat ce am putut azi, ne-am creat ocazii şi, ţinând cont că am întâlnit o echipă cu obiective îndrăzneţe, suntem mulţumiţi cu acest rezultat de egalitate. Eu zic că 80 suntem salvaţi", a spus Băjenaru.

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, marţi, în deplasare, în compania formaţiei Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I. Golul echipei Gloria a fost reuşit de Băjenaru '64 (penalti), în timp ce pentru FC Vaslui a punctat Temwanjera '8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici