Postarea care zguduie lumea sportului. Conor McGregor şi-a anunţat retragerea

Luptătorul de MMA, Conor Mc Gregor şi-a anunţat retragerea din sportul de contact pe social-media, duminică.

4757 afișări
Imaginea articolului Postarea care zguduie lumea sportului.  Conor McGregor şi-a anunţat retragerea

Postarea care zguduie lumea sportului. Conor McGregor şi-a anunţat retragerea

McGregor a precizat prin intermediul unei postări pe Twitter că nu va mai lupta.

"Salut oameni! Am decis să mă retrag din lupte. Multumesc tuturor pentru amintirile uimitoare! Ce plimbare a fost! Iată o poză cu mine şi mama mea din Las Vegas postată la una dintre victoriile mele pentru titlul mondial, a scris acesta pe Twitter.

Nu este prima dată când multiplul campion a anunţat că se va retrage. Luptătorul irlandez a anunţat şi în martie 2019 că se va retrage, dar s-a întors pentru un meci cu Donald "Cowboy" Cerrone.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici