Poziţia clubului Gaz Metan Mediaş în legătură cu zvonurile cu privire la depunctarea echipei

Conducerea clubului Gaz Metan Mediaş a reacţionat joi, printr-un comunicat oficial, după publicarea informaţiei conform căreia echipa ar urma să piardă trei puncte în clasament la finalul acestui an, ca urmare a unor datorii neplătite la data de 30 noiembrie.

288 afișări
Imaginea articolului Poziţia clubului Gaz Metan Mediaş în legătură cu zvonurile cu privire la depunctarea echipei

Poziţia clubului Gaz Metan Mediaş în legătură cu zvonurile cu privire la depunctarea echipei

Prin vocea preşedintelui Ioan Mărginean, medieşenii spun că depunctarea ar fi un lucru abuziv, în condiţiile în care atât din punct de vedere al regulamentelor sportive cât şi al legii insolvenţei, Gaz Metan nu are cum să plătească presupusa datorie către clubul bulgar Cernomoreţ Burgas.

Preşedintele alb-negrilor a mai spus că nimeni nu a solicitat plata vreunei datorii, iar echipa bulgară urmează să fie dezafiliată de către federaţia din ţara vecină.

Ioan Mărginean va merge luni în audienţă la Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, şi de asemenea va apărea şi în faţa comisiei care stabileşte depunctările, pentru a prezenta poziţia clubului.

Gaz Metan Mediaş se află pe locul trei în clasamentul Ligii 1, cu 34 de puncte, după 19 etape. Medieşenii au o serie de 12 meciuri fără înfrângere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici