Prandelli: Am fost eliminaţi de golul lui Klose, din meciul tur

Antrenorul echipei ACF Fiorentina, Cesare Prandelli, a declarat, după eliminarea formaţiei italiene, marţi, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, de către Bayern München, că duelul a fost decis de golul lui Klose, marcat din ofsaid, în meciul tur.

13 afișări
Imaginea articolului Prandelli: Am fost eliminaţi de golul lui Klose, din meciul tur

Prandelli: Am fost eliminaţi de golul lui Klose, din meciul tur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când echipa mea este completă, fără accidentaţi, poate face lucruri extraordinare. Am ieşit din competiţie cu fruntea sus. Din opt meciuri jucate în Liga Campionilor, am câştigat şase. Nu cred că am prestat un joc învechit, un «catenaccio». Am jucat frumos, cu mult curaj, şi am fost eliminaţi din cauza golului marcat de Klose în meciul tur. Este adevărat şi faptul că, la 2-0, trebuia să ne regrupăm, să fim echilibraţi. Dar nu pot cere echipei mele mai mult decât ce a arătat în acest meci", a spus Prandelli.

Echipa germană FC Bayern München s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând formaţia ACF Fiorentina (la care este legitimat şi românul Adrian Mutu) cu scorul general de 4-4 (goluri mai multe marcate în deplasare), deşi a pierdut, marţi, în Italia, scor 2-3 (0-1), în manşa secundă a optimilor. Gazdele au marcat prin Vargas '28 şi Jovetic '54, '64, iar oaspeţii au revenit prin golurile reuşite de Van Bommel '60 şi Robben '65.

În tur, Bayern s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală şi semifinale va avea loc vineri, 19 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici