Preliminariile EURO 2020. UEFA a cerut scuze Norvegiei pentru că a permis României să cheme copii la meciul de marţi seară

30.000 de copii vor fi prezenţi la meciul România - Norvegia de pe Arena Naţională de marţi seară, 15 octombrie, de la ora 21:45. Această veste i-a luat prin surprindere pe oaspeţi, care s-au adresat celor de la UEFA.

11433 afișări
Imaginea articolului Preliminariile EURO 2020. UEFA a cerut scuze Norvegiei pentru că a permis României să cheme copii la meciul de marţi seară

UEFA a cerut scuze Norvegiei pentru că a permis României să cheme copii la meciul de marţi seară

Accesul suporterilor la meciurile echipei naţionale a României a fost suspendat în urma scandărilor rasiste în timpul partidelor cu Spania şi Malta. Cu toate acestea, UEFA a permis românilor să aducă doar copii sub 14 ani la întâlnirea cu nordicii din preliminariile Campionatului European din 2020.

Norvegienilor nu le-a picat bine această situaţie, iar selecţionerul Lars Lagerback a precizat în cadrul conferinţei de presă că este pregătit să scoată echipa de pe teren în cazul în care şi suporterii mici vor acţiona precum cei mari.

"Sper că fanii voştri tineri se vor comporta frumos şi nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiţi să luăm măsuri atât noi cât şi celelalte ţări. Aş fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat şi în trecut.

„Sunt lucruri îngrijorătoare şi nu ştiu cum ar trebui să reacţionăm. Nu ştiam că UEFA are aceste reguli. Nu înţeleg această regulă, dar trebuie să o respect", a spus Lagerback, într-o conferinţă de presă.

Federaţia din Norvegia a cerut celor de la UEFA să li se răspundă la câteva întrebari în ceea ce priveşte decizia luată faţă de suporterii români. UEFA şi-ar fi cerut scuze pentru cum a gestionat situaţia cu România.

"UEFA şi-a cerut scuze de la noi atât verbal, cât şi scris", a anunţat Svein Graff, managerul pe partea de comunicare a nordicilor.

Taguri:
românia,
norvegia,
uefa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici