Premier League are dată de start! Când revine cel mai spectaculos campionat

  • Campionatul din Premier League se va relua începând cu 17 iunie
  • Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal sunt primele meciuri care se vor juca
  • Mai sunt 92 de partide de jucat din sezonul 2019-2020 de Premier League, suspendat pe 13 martie din cauza pandemiei
327 afișări
Imaginea articolului Premier League are dată de start! Când revine cel mai spectaculos campionat

Premier League are dată de start! Revine pe 17 iunie

Premier League are o dată de start. Autorităţile din Anglia au decis ca fotbalul să se reia după mai bine de 3 luni de la suspendarea cauzată de pandemia de noul coronavirus. BBC anunţă că pe 17 iunie vom putea urmări primele meciuri din Anglia. Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal sunt partidele restante din etapa cu numărul 28. 

Mai sunt 92 de meciuri de jucat din acest sezon, iar runda cu numărul 30 se va desfăşura în perioada 19 - 21 iunie. Liverpool este lider în Premier League, la o distanţă de 25 de puncte faţă de locul doi, ocupat de Manchester City. 

Până la acest moment, 12 persoane din 2.752 testate din liga engleză au fost diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus. Jucătorii şi staff-ul cluburilor vor fi testaţi în continuare de două ori pe săptămână, iar dacă o persoană va fi infectată va intra în autoizolare pentru 7 zile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici