Premier League va reîncepe cu schimbări majore. Sunt permise cinci schimbări şi nouă jucători de rezervă

  • Proiectul de restart al primei ligi engleze de fotbal va începe cu câteva modificări în regulamentul de joc
  • Pentru primele trei runde au fost stabilite listele provizorii cu echipele de club
  • Cluburile de fotbal din Anglia au fost de acord ca meciurile să se desfăşoare pe teren neutru şi să beneficieze de mai multe schimbări
379 afișări
Imaginea articolului Premier League va reîncepe cu schimbări majore. Sunt permise cinci schimbări şi nouă jucători de rezervă

Sursa foto: profimedia

Proiectul reluare al primei ligi de fotbal din Anglia prinde contur, după ce au fost programate primele trei runde de meciuri. Liverpool ar putea deveni campioană dacă Manchester City ar pierde în faţa lui Arsenal pe 17 iunie. Cormoranii ar putea revendica primul titlu de campioni după ce nu au mai câştigat din 1990, cu o victorie în derby-ul cu Everton.

Meciurile se vor desfăşura pe arene neutre, iar membrii comisiei care se ocupă de reluarea Premier League au votat în favoarea schimbării numărului de înlocuiri. Echipele vor avea cinci schimbări la dispoziţie şi nouă jucători de rezervă pe bancă.

În ziua redeschiderii, Aston Villa va juca împotriva lui Sheffield United, urmată de Manchester City contra lui Arsenal.

Alte meciuri importante programate în cele trei runde stabilite sunt Tottenham contra lui Manchester United, Chelsea versus Manchester City şi Manchester City contra Liverpool.

Meciurile se vor desfăşura fără spectatori din motive de securitate, în actual context pandemic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici