Premieră pentru prestigiosul club de golf St Andrews

Prestigiosul club scoţian de golf St Andrews a acceptat, joi, pentru prima dată în 260 de ani de existenţă, ca femeile să fie primite ca membri.

74 afișări
Imaginea articolului Premieră pentru prestigiosul club de golf St Andrews

Premieră pentru prestigiosul club de golf St Andrews (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei 2400 de membri ai clubului au participat la vot şi 85 la sută dintre ei au fost de acord ca femeile să fie acceptate ca membri cu drepturi depline.

"Este o zi foarte importantă şi pozitivă în istoria Royal and Ancient Golf Club", a declarat directorul clubului, Peter Dawson.

În Regatul Unit au rămas doar trei cluburi exclusiv masculine: Honourable Company of Edinburgh Golfers, Royal Troon şi Royal St George's.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici