Premiile sportivilor medaliaţi la campionatul mondial kaiac-canoe şi de handbal U 18 au fost dublate

Cuantumul premiilor acordate sportivilor Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, medaliaţi la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, precum şi echipei naţionale de handbal feminin under 18, campioană mondială, a fost dublat.

123 afișări
Imaginea articolului Premiile sportivilor medaliaţi la campionatul mondial kaiac-canoe şi de handbal U 18 au fost dublate

Premiile sportivilor medaliaţi la campionatul mondial kaiac-canoe şi de handbal U 18 au fost dublate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Dumitrescu şi Mihalachi au primit fiecare câte 55.600 lei, iar junioarele din naţionala de handbal a fost premiate cu câte 18.600 lei.

Premiile majorate au fost anunţate în cadrul unei festivităţi are a avut loc marţi la Palatul Victoria, ocazie cu care premierul Victor Ponta a primit de la campioni un tricou cu semnăturile acestora.

Prezent la ceremonie, ministrul Sportului, Gabriela Szabo, a anunţat că România va găzdui anul viitor, la Bascov, campionatele europene de kaiac-canoe, pentru desfăşurarea cărora au început deja pregătirile.

TITLURILE ZILEI

Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi au câştigat, duminică, medalia de aur în proba de canoe dublu pe distanţa de 1.000 de metri, la la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Moscova.

Echipa naţională de handbal feminin under 18 a României a câştigat titlul mondial, la competiţia desfăşurată în Macedonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici