Presa belgiană critică evoluţia lui Ianis Hagi la Genk

Ianis Hagi a fost transferat de Genk în vara anului 2019 şi era văzut drept fotbalistul care ar fi putut face diferenţa la gruparea din Belgia, dar internaţionalul român care a impresionat la Campionatul European U21 nu a convins şi belgienii nu mai au răbdare cu el.

343 afișări
Imaginea articolului Presa belgiană critică evoluţia lui Ianis Hagi la Genk

Sursa: Profimedia Images

Jurnaliştii belgieni au scris despre parcursul lui Ianis Hagi de când a ajuns la Genk, iar aceştia susţin că atacantul cumpărat cu 4 milioane de euro s-a chinuit şi nu a reuşit să convingă nici în mandatul lui Felice Mazzu şi nici sub comanda lui Hannes Wolf.

”Una dintre senzaţiile EURO U21 şi una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, Ianis a ajuns în Belgia ca un viitor star. Iar când eşti fiul lui Gică Hagi nu poate fi altfel, Dar adaptarea la campionatul Belgiei, când vii din România, poate fi delicată – întrebaţi-i pe Nicuşor Stanciu sau chiar pe Denis Drăguş.

Hagi, oricât de talentat era, s-a chinuit şi nu l-a covnins pe Felice Mazzu. Fără să fie decisiv în meciurile disputate până acum, Ianis nu a reuşit să devină una dintre senzaţiile campionatului nici măcar sub comanda lui Hannes Wolf.” , au scris jurnaliştii de la WalFoot.be.

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis Hagi a fost cumpărat de Genk de la Viitorul Constanţa cu 4 milioane de euro. În sezonul 2019 – 2020, a bifat 19 meciuri, a dat 3 goluri şi oferit 4 pase decisive. În trecut, internaţionalul român a mai trecut şi pe la Fiorentina, în perioada iulie 2016 – ianuarie 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici