Presă: Cristiano Ronaldo va pleca de la Real la finalul acestui sezon

Presa din Spania anunţă că portughezul Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid. Florentino Perez i-a făcut o nouă ofertă de prelungire a contractului, însă starul de pe "Santiago Bernabeu" a refuzat.

1273 afișări
Imaginea articolului Presă: Cristiano Ronaldo va pleca de la Real la finalul acestui sezon

Presă: Cristiano Ronaldo va pleca de la Real la finalul acestui sezon

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Real Madrid până în 2021, însă preşedintele madrilenilor a vrut să se asigure că cel mai important om al său va rămâne în capitala Spaniei pentru mai mult timp. Perez s-a lovit, însă, de refuzul portughezului de 32 de ani, scrie "El Chiringuito".

Nu banii sunt cei care-l nemulţumesc pe Ronaldo, ci faptul că nu este apreciat la adevărata sa valoare. Mai mult, Cristiano e deranjat şi de faptul că Real a încercat semnarea unor jucători de clasă mondială cum ar fi Mbappe, care între timp a ajuns la PSG. Ronaldo consideră că această atitudine a clubului a fost una lipsită de respect la adresa sa.

Cristiano Ronaldo i-a transmis Florentino lui Perez să-l lase să plece din 30 iunie anul viitor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici