Presa din Spania, laude şi critici la adresa naţionalei de tineret a României

Primul meci al naţionalei de tineret a României, amicalul cu Spania, s-a încheiat cu o înfrângere la limită a tricolorilor. Băieţii lui Mirel Rădoi au pierdut cu 0-1, dar jocul echipei a fost unul care promite, lucru confirmat şi de jurnaliştii iberici de la as.com.

1988 afișări
Imaginea articolului Presa din Spania, laude şi critici la adresa naţionalei de tineret a României

Presa din Spania, laude şi critici la adresa naţionalei de tineret a României

"Spania a susţinut penultimul examen înainte de EURO, contra unei echipe a României care este una dintre cele mai puternice naţionale din categorie [...] Primele minute au fost o luptă pentru controlul balonului. România practică un fotbal entuziasmant, controlat, îndrăzneţ, deşi le-au lipsit nouă jucători", au scris cei de la AS.

De cealaltă parte, publicaţia Marca are o altă părere, care a precizat că jucătorii Spaniei au fost net superiori tricolorilor: "Spania învinge pe drept România".

TITLURILE ZILEI

"În faţa unui adversar care i-ar putea ieşi în drum la EURO care stă să vină, băieţii lui Luis de la Fuente au dovedit că au mai multă calitate, că sunt mai buni şi controlează balonul mai bine, dar nu au avut noroc să înscrie înainte de pauză", au continuat jurnaliştii de la Marca.

România U21 va mai disputa un amical în cantonamentul din Spania. Naţional de tineret o va întâlni luni, 25 martie, pe Danemarca, calificată şi ea la EURO 2019, de la ora 19:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici