Presa franceză a catalogat drept coşmar, catastrofă eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor

Manchester United a învins cu 3-1 pe Parc des Princes şi s-a calificat în sferturile de finală, deşi PSG câştigase cu 2-0 pe Old Trafford. Jurnaliştii francezi nu-şi pot explica toate cele întâmplate, având în vedere numărul mare de absenţe de la "Diavoli".

1594 afișări
Imaginea articolului Presa franceză a catalogat drept coşmar, catastrofă eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor

Presa franceză a catalogat drept coşmar, catastrofă eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor

L'Equipe, France Football şi Le Parisien au oferit reacţii dure. Calificarea lui Manchester United a fost decisă după un penalty acordat de arbitrul sloven Damir Skoima în urma consultării VAR, decizie care a stârnit furia parizienilor. Marcus Rashford a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 90+4, iar echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a obţinut biletele pentru sferturile de finală.

"Coşmarul", a fost titlul ales de L'Equipe, care notează că "în ziua care a urmat căderii marelui Real Madrid, lumina reflectoarelor a căzut pe Parc des Princes. După ce a suferit incredibila revenire a Barcelonei (4-0, 1-6), în 2017, PSG a fost eliminată de Manchester United (1-3), după ce a câştigat cu 2-0 pe Old Trafford. Un penalty al lui Rashford, în prelungiri, i-a eliminat pe parizieni, care au dominat din punct de vedere tehnic, dar au jucat cu o frică inexplicabilă. Din nou".

Celebrul cotidian francez mai scrie că "nu înţelegem cum s-a putut întâmpla asta, pentru că Manchester United, care a jucat aproape cu echipa B, din cauza absenţelor, nu a arătat nimic".

În schimb, France Football caracterizează eliminarea campioanei din Ligue 1 drept o "teribilă catastrofă" şi concluzionează că "Parisul nu e încă o echipă mare".

"PSG a fost eliminată în optimi pentru al treilea sezon la rând. Dar parizienii sunt singurii responsabili. Deşi au înfruntat o echipă a lui Manchester United învinsă clar în tur şi lipsită de mulţi titulari, inclusiv Pogba, suspendat, oamenii lui Tuchel au oferit două cadouri nepermise la acest nivel, înainte ca Kimpembe să comită henţul din prelungiri, care i-a oferit penalty-ul decisiv lui Rashford", scrie cunoscuta publicaţie.

"Parizienilor li se arată uşa", a fost titlul din Le Parisien, care subliniază că "la 2 ani de la umilinţa cu Barça, PSG are parte de o altă deziluzie în Liga Campionilor. După o prestaţie excelentă pe Old Trafford, oamenii lui Thomas Tuchel s-au prăbuşit în faţa lui Manchester United".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici