Presa franceză anunţă cine îi va antrena pe Messi, Neymar şi Mbappe la PSG. Va semna un contract pe doi ani

  • Antrenorul lui Nice, Christophe Galtier, a ajuns miercuri seara la un acord cu PSG în privinţa unui contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire încă un an, susţine publicaţia franceză L'Équipe.
  • El nu a fost niciodată atât de aproape de a deveni succesorul lui Mauricio Pochettino.
1108 afișări
Imaginea articolului Presa franceză anunţă cine îi va antrena pe Messi, Neymar şi Mbappe la PSG. Va semna un contract pe doi ani

Christophe Galtier nu este foarte departe de a deveni noul antrenor al lui PSG. În timp ce Nice şi clubul din capitală sunt aproape de un acord în privinţa transferului, tehnicianul de 55 de ani s-a înţeles deja cu parsienii pentru un contract pe doi ani.

Detaliile financiare nu au fost încă aflate de presa franceză, dar se ştie că Galtier va primi la Paris un salariu mai mic decât cel al lui Mauricio Pochettino, iar cele cele două părţi s-au înţeles, în ultimele ore ale zilei de miercuri, asupra unui contract pe doi ani, plus unul opţional.

Anunţul instalării sale nu a fost făcut deoarece încă nu s-a ajuns la un acord financiar cu Pochettino şi staff-ul său, în ceea ce priveşte rezilierea.

Acest acord de principiu va fi pus pe hârtie în zilele următoare, probabil înainte de sfârşitul săptămânii. Cu toate acestea, PSG nu se grăbeşte să oficializeze sosirea lui Christophe Galtier şi a echipei sale alcătuită din secunzii Oleksiak şi Sacramento, un asistent responsabil cu analiza video şi doi preparatori fizici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici