Presa franceză: "Un coşmar pentru OL", "Lyon devorată de FC Astra"

Presa franceză a scris că echipa Olympique Lyon a fost "devorată" de Astra, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, şi că deznodământul meciului de pe stadionul Gerland, 1-2, este un coşmar pentru gruparea din Ligue 1.

520 afișări
Imaginea articolului Presa franceză: "Un coşmar pentru OL", "Lyon devorată de FC Astra"

Presa franceză: "Un coşmar pentru OL", "Lyon devorată de FC Astra" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un coşmar pentru OL", a notat sport.fr. "După ce la pauză a condus pe tabela de marcaj, Lyon a cedat total la întoarcerea de la vestiare şi până la urmă a fost învinsă acasă de românii de la Astra. Va fi o misiune complicată săptămâna viitoare, când va încerca să treacă de acest play-off al Ligii Europa", menţionează sursa citată.

"Lyon îşi poate muşca degetele", a titrat şi Le Figaro, adăugând că Olympique Lyon a tratat cu prea mare lejeritate meciul cu Astra şi acum ar putea fi eliminată din cupele europene.

TITLURILE ZILEI

Le Figaro subliniază şi faptul că joi seară fotbalistul Clement Grenier, refăcut după o pubalgie, s-a accidentat şi, conform tehnicianului Hubert Fournier, ar putea fi necesară o intervenţie chirurgicală.

"Olympique Lyon: eliminarea este aproape", a scris Le Progres. "După ce a deschis scorul, OL a avut o seară catastrofală, înregistrând o înfrângere neaşteptată în faţa vicecampioanei României. O contraperformanţă majoră care reduce şansele de calificare", a menţionat jurnalul francez, în timp ce Europe1.fr notat: "Lyon devorată de Astra".

Formaţia Astra Giugiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa franceză Olympique Lyon, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost înscrise de Malbranque '25 pentru gazde şi Fatai '72 şi Budescu '81 (penalti) pentru Astra.

Returul va avea loc la 28 august, la Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici