Presa germană scandalizată de faptul că Lewandowksi nu a câştigat Balonul de Aur

Reacţiile la câştigarea celui de-al şaptelea Balon de Aur de către Lionel Messi au început să apară în întreaga lume. În timp ce pentru majoritatea fanilor, premiul este meritat de fostul atacant al Barcelonei, presa germană a reacţionat vehement.

1080 afișări
Imaginea articolului Presa germană scandalizată de faptul că Lewandowksi nu a câştigat Balonul de Aur

Presa germană scandalizată de faptul că Lewandowksi nu a câştigat Balonul de Aur

"Decizie scandaloasă! Lewandowski doar al doilea", au scris cei de la Bild, după ce atacantul lui Bayern Munchen a ratat premiul, fiind devansat de Messi.

Cei de la Bild afirmă că nu înţeleg de ce atacantul polonez s-a clasat doar pe locul al doilea în urma voturilor, ţinând cont de realizările sale de anul acesta şi de anul trecut, când premiul nu a fost acordat.

În materialul publicat, nemţii fac referire şi la comentariile lui Messi la adresa lui Lewandowski: "Sunt sigur că l-ai fi câştigat anul trecut şi sper ca France Football să decidă să ţi-l dea. Sper ca anul viitor să fi şi mai bun".

În contextul celor declarate de Messi, cei de la Bild consideră că Lewandowski a fost mai bun în 2021 decât în 2020, când a marcat 47 de goluri în 44 de meciuri, faţă de 64, în 54 de meciuri, anul acesta.

Germanii au făcut şi o comparaţie statistică din care reiese că Messi, în 2021, a marcat 41 de goluri şi a oferit 17 pase de gol, câştigând Copa America şi Copa del Rey.

Prin comparaţie, Robert Lewandowski a marcat 64 de goluri şi a dat 10 pase decisive, câştigând Bundesliga, Cupa Mondială a Cluburilor şi Supercupa DFL.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici