Presa spaniolă: FC Barcelona negociază transferul lui Andrei Ivan de la CSU Craiova

Ediţia online a cotidianului catalan Sport a scris, marţi, că FC Barcelona negociază transferului atacantului Andrei Ivan de la formaţia CS Universitatea Craiova.

943 afișări
Imaginea articolului Presa spaniolă: FC Barcelona negociază transferul lui Andrei Ivan de la CSU Craiova

Presa spaniolă: FC Barcelona negociază transferul lui Andrei Ivan de la CSU Craiova (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto )

Sursa citată precizează că gruparea campioană a Europei nu are bani pentru un transfer în această iarnă, dorind un împrumut până în vară, când spaniolii ar fi dispuşi să achite patru milioane de euro. Sport mai scrie că Steaua a oferit trei milioane pentru transferul lui Ivan, însă jucătorul doreşte să evolueze în străinătate.

Iniţial, Ivan ar urma să întărească echipa a doua a catalanilor, dar va avea posibilitatea să joace şi pentru formaţia antrenată de Luis Enrique.

TITLURILE ZILEI

Jucătorul care a împlinit, luni, 19 ani, a disputat în acest sezon 18 meciuri în Liga I şi a înscris patru goluri, fiind remarcat de tehnicienii de la loturile de tineret ale FC Barcelona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici